marți, 18 ianuarie 2011

Dansam pentru ca Andreea sa Danseze din nou

Ea este Andreea- o dulceata de fata, un suflet ales si cald, un om care iubeste dansul. Andreea a dansat si a invatat o multime de copii sa danseze. Probabil ca, in sufletul ei, danseaza si pe patul de spital unde a ajuns in urma accidentului de masina a carei victima a fost exact in Ajunul Craciunului.

Andreea si-a dorit sa traiasca. De la 3% sanse de supravietuire, astazi este constienta si cu dorinta mare de a se recupera . Ac...easta lupta se pare ca a fost miraculos castigata. Organele vitale s-au stabilizat pe rand desi raman cu serioase sechele, la care se adauga multiple fracturi, imobilizare, interventii chirurgicale, recuperare fizica.

Noi ne dorim ca Andreea sa danseze din nou, sa se intoarca la copiii de care intreaba fara incetare. Ne dorim sa ne bucuram sufletele cu prezenta ei. Pentru asta ne adunam pe data de 30 ianuarie sa facem ce stim noi mai bine- sa dansam. Sa dansam pentru voi, toti cei care vreti sa puneti o caramida, mai mare sau mai mica, dupa putinta, la recuperarea ei. Sa va invatam si pe voi putin din magia a ceea ce ea ne-a ajutat sa imprastiem in lume.

Dincolo de rugaciunile noastre, de dragostea si entuziasmul pe care i-l trimitem, familia ei are nevoie de sprijin financiar pentru lunga perioada de recuperare, pentru interventiile chirurgicale, pentru medicamente. Atunci cand suntem multi efortul individual nu este mare, dar rezultatul este maret.

Veniti sa petrecem doua ore agreabile in care veti vedea showuri de dans sportiv, dans modern si multe alte surprize, in care veti dansa si veti cunoaste oameni minunati; faceti CEVA intr-o dupa-amiaza in care ati putea irosi timpul nesemnificativ. Beneficiile sunt reciproce.

Spectacolul va avea loc precum am spus in data de 30 ianuarie , la Daimon Club vizavi de sala Polivalenta din Bucuresti incepand cu ora 15.

Intrarea este libera , toate donatiile dumneavoastra intrand in conturile deschise pentru intrajutorarea Andreei.

Din dorinta de a fi langa Andreea prin toate formele si a o ajuta sa revina cat mai repede intre noi si sa danseze cu noi impreuna cu parintii Andreei si Clubul Dan's Discovery am deschis urmatoarele conturi pentru cei care vor sa contribuie la refacerea si recuperarea Andreei .

RO58RNCB0775033037570002 EUR
RO85RNCB0775033037570001 ROL
RO31RNCB0775033037570003 USD

TITULAR DE CONT Gheorghiu Elena

Va multumim pentru bunavointa .

Niciun comentariu: